top of page

24X ROI Facebook-mainonnalla


“Alle 300 eurolla saimme lähes 6000€ myyntiä!”
Asiakas: Nordic Fit Mama (Nordic Wellness Group Oy)

Tuote: Facebook-mainonnan ylläpito


Riina Laaksonen soitti minulle elokuussa 2020 pyytäen apua Facebook-mainontaan. Aiemman markkinointikumppanin kanssa yhteistyö oli sujunut hyvin, mutta Nordic Fit Maman tiimi kaipasi enemmän proaktiivisuutta ja uutta näkemystä verkkovalmennuksien myyntiin.


Aloitimme Facebook-mainonnan saralla yhteistyön syyskuun alussa ja laitoin mainontastrategian jokaisen osa-alueen syyniin. Strategiasta löytyi joitain vuotavia kohtia heti, joiden korjaamisella saatiin pientä kehitystä aikaiseksi heti.


Keskustelimme markkinointitavoista ja myyntiprosesseista, joita verkkovalmennuksien myyntiin oli käytetty, ja huomasin selkeän markkinaraon, jota ei oltu aiemmin hyödynnetty. Nordic Fit Maman webinaarit tuottivat kaikkea muuta markkinointia moninkertaisesti enemmän myyntiä suhteessa sijoitettuun mainosbudjettiin. Sovimme, että järjestämme webinaareja useammin, ja käytämme webinaarien mainostukseen aiempaa enemmän budjettia. Loin täysin uuden mainontastrategian webinaarien mainostukseen ja saimme osallistujia edullisesti - ja reilusti.Tulos


Heti ensimmäinen webinaari näytti, että päätös oli kannattava. Saimme alle 300 euron panostuksella webinaarin markkinoimiseen noin 5900€ myyntiä verkkovalmennuksissa.Vuoden lopussa 2020 jatkamme yhteistyötä edelleen ja parannamme mainonnan tuottavuutta entisestään.


Lataa ilmainen videokoulutus, jossa näytän sinulle miten teet MYYNTIÄ tuottavan Facebook-mainoksen

Klikkaamalla TILAA hyväksyt tietosuojaselosteemme

bottom of page