top of page

Mainos on tärkein

Milloin viimeksi pysähdyit mainokseen Facebookissa? Milloin viimeksi klikkasit mainoksesta - ehkä jopa ostit jotain?Muistatko, mitä siinä mainoksessa luki?Näin viikko sitten mainoksen, johon pysähdyin heti. Siinä esiintyi tanskalainen mies, joka kuvasi itseään puhelimella kävelemässä Kööpenhaminan kaduilla. Kun katsoin mainoksen kommentteja, suurin osa niistä sanoi samaa: "en yleensä katso mainoksia, mutta tämä oli oikeasti hyvä!"


Katsoin yli minuutin mittaisen videomainoksen. Naurahdin mainoksen aikana useamman kerran ja suunnistin itseni verkkokauppaan.


Vaikka en ostanut laseja, jäin silti miettimään tilannetta. Yksinkertainen, parin minuutin mainos sai kokonaisen yrityksen ja tuotevalikoiman jäämään mieleeni.Eräs Facebook-mainonnan kurssilaisistani kysyi pari päivää sitten "miten lähtisit kehittämään mainontaani? Mainontani ei tuota tarpeeksi hyvin"


Katsoin yrityksen mainoksia Facebookin mainoskirjastosta.

Vastasin, että mainokset ovat kirjaimellisesti tärkein asia Facebook-mainonnassa. Kun tuotteesi on hyvä, kampanjarakenteesi kunnossa ja kohdennus tarpeeksi laaja, et voi kehittää muuta, kuin mainoksiasi. Kirjoita parempi teksti, kokeile videoita ja kuvia - tee mainoksesta jollain tavalla huomiota herättävä.Olen ostanut useammalla sadalla eurolla tuotteita suoraan Facebook-mainoksesta tänä vuonna.

Pysähdyn ensin mainokseen. Siinä on jotain huomiota herättävää. Yleensä jotain, joka puhuttelee jotain tiettyä ongelmaa, joka minulla on. Sen jälkeen luen tekstin. Teksti kertoo useammalla lauseella, joskus useammalla kappaleella ongelmasta ja siitä, miten mainostaja pystyy ratkaisemaan sen. Kolmantena siirryn verkkosivuille ja luen myyntisivun. Jos tuote on hyvä ja siitä on jotain hyötyä, saatan ostaa sen.Aina, kun luot Facebook-mainoksia, kysy itseltäsi nämä kolme asiaa:

  1. Onko tämä mainos huomiota herättävä?

  2. Kertooko mainos, miten asiakas hyötyy tästä tuotteesta?

  3. Onko tuote oikeasti hyvä?

Jos pystyt itsevarmasti vastaamaan jokaiseen näistä ’kyllä’, olet jo paljon lähempänä tuottavaa mainontaa!

Lataa ilmainen videokoulutus, jossa näytän sinulle miten teet MYYNTIÄ tuottavan Facebook-mainoksen

Klikkaamalla TILAA hyväksyt tietosuojaselosteemme

bottom of page